Advertentie

Echte liefde is soms loslaten

2

Rank 1393 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Ineens is er een baby in hun leven, voor de ene een mirakel voor de andere een extra vrije kaart om zijn zin te krijgen.

Het wordt een zoektocht waar goed en fout niets meer uitmaken. Jennifer heeft zich erbij neergelegd dat ze geen inbreng heeft over hoe haar leven verloopt. Het gaat om meer dan haar leven, de baby veilig houden is het enige dat nog telt voor haar, en daarvoor moet ze doen wat hij verwacht.

Maar toch is Mike ervan overtuigd dat ze van hem zal houden en geeft hij de hoop niet op haar te overtuigen van zijn goede bedoelingen.

Niet dat ze ook deze keer weer een keuze hierin heeft, ze speelt het spel mee. Alleen is dat niet genoeg voor hem. Hij wil niet alleen haar overgave en acceptatie van haar lot, het belangrijkste voor hem is dat ze oprecht van hem gaat houden.

Zal Jen vallen voor zijn offers, om nog te zwijgen van zijn dodelijke charmes? Is de aantrekkingskracht dat hij voelt wederzijds? En vooral kan ze daar wel mee leven?

Of hebben hun wegen elkaar enkel gekruist, als een soort tussenstop naar iets anders?

Dat ontdekken we in dit laatste extra dikke deel van ONSTPOORD!
+


Genre
Literatuur & Romans
Serie
Ontspoord (4)
Aantal pagina’s
255
Laatste editie
12 april 2021
ISBN
1230004669012


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Echte liefde is soms loslaten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.