Advertentie

Een ander gezicht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Diana van Vossen en Christine Simons zijn al vanaf hun middelbare schooltijd onafscheidelijk en dikke vriendinnen. Dat verandert niet, ook niet als Diana met Erik-Jan trouwt en Christine met de oudere Berry. Er komen kinderen, hun levens veranderen, maar hun vriendschap blijft. Heel onverwacht overlijdt Erik-Jan en blijft Diana achter met drie kinderen. Er volgt een zware periode voor Diana maar Christine staat steeds voor haar klaar. Drie jaar later legt Diana contact met Ruud, een gescheiden vader van eveneens drie kinderen. Het leven lijkt weer goed te worden, maar dan verdwijnt Christine, van de ene op de andere dag. Het enige dat ze achterlaat is een brief, die meer vragen dan antwoorden oplevert....

Greetje van den Berg werd op 13 augustus 1959 in Zwolle geboren als jongste dochter in een gezin met vier kinderen. Ze groeide daar op, trouwde en verhuisde met haar man en zoon in 1983 naar Emmeloord in de Noordoostpolder. In 1986 kwam haar dochter ter wereld. In hetzelfde jaar trad ze bij de gemeente Noordoostpolder in dienst en in 1988 verhuisde de familie naar een buitenweg bij Ens.
+


Genre
Romantiek
Streek- en familieromans
Aantal pagina’s
374
Uitgeverij
Grote Letter Bibliotheek
Eerste editie
29 januari 2021
Laatste editie
29 januari 2021
ISBN
9789036437547


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Een ander gezicht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.