Advertentie

Een appartement in Parijs

116
Rank 4683 Gelezen 133 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 129 Favoriet 7 Recensies 5
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 3 Top25's 1 Topics 1

Parijs, een studio die verstopt ligt aan het einde van een begroeid steegje. De Britse politieagente Madeline heeft dit appartement gehuurd om er tot rust te komen. Maar door een misverstand treft ze er Gaspard, een mensenschuwe schrijver, die naar Parijs is gekomen om er te werken. De twee zien zich gedwongen enkele dagen samen door te brengen.

De studio was van de gerenommeerde schilder Sean Lorenz, en ademt nog altijd zijn passie voor licht en kleur. Gebroken door de moord op zijn jonge zoon, is hij het jaar ervoor overleden. Lorez liet drie schilderijen na, maar die zijn sindsdien spoorloos. Gefascineerd door zijn talent én tragische lot, besluiten Madeline en Gaspard samen uit te zoeken wat er met de kostbare schilderijen is gebeurd. Maar om het echte geheim van Sean Lorenz te kunnen onthullen, moeten zij eerst hun eigen demonen onder ogen komen - tijdens een onderzoek dat hun levens voorgoed zal veranderen.

Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Vertaald door
Maarten Meeuwes
Aantal pagina’s
284
Uitgeverij
Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Laatste editie
01 mei 2018
ISBN
9789400509627 , 9789044976892 , 9789046171776
+Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door iggi
Rapporteer deze bijdrage

Andere media

VN:

Door lezers

Thriller Café / Thrillers mei 2018
01 mei 2018 30 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Janneke Bouwman Hebban Recensent

Mooie roman

door: Janneke Bouwman 1 like luisterboek
Mooi opgebouwde spannende roman. Beetje clichématig qua karakters, maar zeer onderhoudend vertelt. Het eind is verrassend en lichtelijk ongeloofwaardig, maar doet wel recht aan de hele ontwikkeling van net verhaal.

SAAI

door: WHoefnagels 1 like ebook
Aardig geschreven, maar zeer voorspelbaar. Geen thriller. Uitgebluste toneelschrijver ontmoet uitgebluste politieagente met een kinderwens. De rest kan je dus zo invullen. Zeleefden mmog lang en gelukkig.

Niet echt een thriller

door: HannekeBo 1 like
Politieagente Madeline heeft een appartement gehuurd in Parijs, om hier een tijdje tot rust te komen. Maar wanneer ze na een paar uur de badkamer uit komt, treed ook toneelschrijver Gaspard het appartement binnen. Door een misverstand is het appartement dubbel verhuurd en geen van beide is van plan...

Een echte Guillaume Musso!

door: Joyce Remmerswaal 1 like luisterboek
Weer een echte Guillaume Musso, het boek speelt zich af in zowel Parijs als New York. Een kort uitstapje naar Madrid. Tel daarbij een man en een vrouw op en het is een echt boek van de Franse auteur Guillaume Musso. Wederom een heerlijk boek om te luisteren, het heeft de juiste balans tussen...

Franse Suspense!

door: Dazzle 1 like ebook
Guillaume Musso (1974,Antibes,Fra) heeft sinds 2001 al vele publicaties op zijn naam, Een appartement in Parijs, is het 7e werk van zijn hand dat naar het Nederlands is vertaald. het verhaal: Als Madeleine afreist naar haar gehuurde appartement in Parijs om daar tijdens de kerstdagen helemaal tot...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook