Advertentie

Het meisje en de nacht

135

Rank 6769 Gelezen 153 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 166 Favoriet 4 Recensies 7
Thrillers & Spanning Spots 6 Top25's 3   Topics 0

DE FRANSE RIVIERA, WINTER 1992
In een ijskoude nacht, wanneer de campus van een elitaire kostschool geteisterd wordt door een sneeuwstorm, verdwijnen de negentienjarige modelleerling Vinca Rockwell en de filosofieleraar met wie zij een geheime relatie had. Voor Vinca is de liefde ‘alles of niets’. Niemand zou haar ooit nog terugzien.

DE FRANSE RIVIERA, VOORJAAR 2017
De ooit onafscheidelijke Manon, Thomas en Maxime – Vinca’s beste vrienden – hebben elkaar niet meer gesproken sinds hun afstuderen. Ze zien elkaar voor het eerst weer terug bij de reünie van hun school. Vijfentwintig jaar geleden pleegden de drie onder vreselijke omstandigheden een moord, waarna ze het lichaam verborgen in de muur van hun gymzaal. Dezelfde muur die nu gesloopt gaat worden om plaats te maken voor een ultramodern gebouw.

Wat is er werkelijk gebeurd in die koude nacht, zo lang geleden?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
28 mei 2019
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789400510807 , 9789044977752


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie

High school sweetheart

door: Annelieke

We kennen haar allemaal wel: dat perfecte, oogverblindend knappe meisje waar alle jongens verliefd op zijn. Op de middelbare school brengt dit meisje de harten van alle jongens op hol. Het meisje en de nacht van Guillaume Musso gaat over zo’n meisje, Vinca. Op 19-jarige leeftijd verdwijnt Vinca...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het meisje en de nacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.