Advertentie

Een date met de dokter

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Elk nieuw avontuur begint met een eerste stap…
 
Te mooi om waar te zijn
 
Miranda en Patrick werken in hetzelfde ziekenhuis, hebben allebei een dochtertje en vinden elkaar meer dan leuk. Toch zijn ze het er na die ene nacht over eens dat het beter is om afstand te houden. Alleen, hun dochters zijn hartsvriendinnen en doen niets liever dan samen spelen. Waardoor dat afstand houden heel lastig wordt…
 
 
Gewaagde keuze
 
Iets beginnen met die nieuwe, adembenemend knappe arts-assistent Ed Shackleton? Beter van niet, weet dokter Annie Brooks. Als alleenstaand moeder heeft ze wel iets anders aan haar hoofd. Maar Ed heeft zijn zinnen op haar gezet en laat dat ook duidelijk merken… Is ze bestand tegen zijn innemende lach en uitdagende blikken?
 
 
Teken van genezing
 
Na een zware periode heeft ambulanceverpleegkundige Samantha haar leven eindelijk op de rit. Wanneer ze haar collega George ontmoet en hem meteen heel aantrekkelijk vindt, besluit ze dan ook haar gevoelens te negeren – ze is nog helemaal niet toe aan een nieuw avontuur. Maar ze heeft buiten het lot gerekend, dat zich van haar bezwaren niks aantrekt!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
23 februari 2021
Laatste editie
23 februari 2021
ISBN
9789402550597


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Een date met de dokter

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.