Advertentie
Een doodgewone dag

Een doodgewone dag

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Een doodgewone dag gaat over een jongetje en een mysterieuze dierendief. Het jongetje heeft een doodgewone dag: hij kleedt zich aan, ontbijt en loopt naar school. Maar er is ook een dierendief; een dief die àlle dieren steelt. Konijnen uit het hok in de voortuin, olifanten uit de dierentuin, vogels uit het park, speelgoeddieren… De dief steelt ook de knuffel van het jongetje. Gelukkig heeft die knuffel kleertjes aan en laat de knuffel die kleertjes als een spoor achter, waardoor het jongetje de dief op kan sporen. De fantastische reden waarom dierendief de dieren steelt, ontdekken we in een verrassende ontknoping na een super-speuractie van het jongetje en zijn vriendin.

Francien Verhulst is de drijvende kracht achter Grootzus. De stijl van Francien is het best te omschrijven als fantasievolle collagekunst. Ze creëert droomwerelden waarin vaak grappige en lieve dieren, popjes, bloemen en kinderen figureren. Bij elkaar geraapt uit een enorme geschiedenis van illustraties, zelfgemaakt of uit bijzondere boeken, omgebogen naar haar eigen sprookje.

Buitengewoon groot formaat!
Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
Laatste editie
05 november 2016
ISBN
9789047621966
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Geen woorden nodig....

door: Diane Kooistra 1 like
Een doodgewone dag is een boek zonder letters maar met een mooi verhaal. Dat verhaal ontstaat tijdens het kijken naar de prenten in dit boek. Een jongetje staat op, de kamer is een beetje rommelig zoals je ziet. Overal valt iets te ontdekken. Op de tweede pagina roetsjt hij van de trapleuning af,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook