Advertentie
Een gedurfde sprong

Een gedurfde sprong

0
Rank 5150 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Sullivan's Crossing, Colorado: dé plek om op adem te komen, te genieten van de prachtige natuur, en de liefde te vinden...

Deel 4
Dokter Leigh Culver geniet met volle teugen van haar werk in Timberlake, een welkome afwisseling na de stress in Chicago. Het enige nadeel is dat ze haar tante Helen moet missen, bij wie ze is opgegroeid. Maar het wordt tijd dat ze onafhankelijk wordt, en ze hoopt dat de schoonheid van het ruige Colorado haar tante zal verleiden haar vaak te bezoeken.

Nu Leigh, die ze met liefde heeft grootgebracht, volwassen is, kan Helen haar eigen leven weer oppakken. Het verrast haar te zien dat haar nichtje haar nog steeds nodig heeft, vooral waar het haar liefdesleven betreft. De grootste verrassing wacht haar echter wanneer Leigh haar meeneemt naar Sullivan's Crossing en ze verliefd wordt op de plek - én op een man.

Beide vrouwen zullen, ieder voor zich, moeten beslissen of ze zich durven openstellen voor de liefde die zo onverwacht hun pad kruist...
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
17 december 2019
ISBN
9789402543834
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic