Advertentie

Een magisch kerstfeest in Twin Bridges

12
Rank 2853 Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 3
Feelgood Spots 1   Topics 0

Voor de inwoners van het slaperige stadje Twin Bridges wordt Kerstmis dit jaar een feest dat ze niet snel zullen vergeten. June is hoogzwanger, Abby wordt door Blake verrast met iets wat ze nooit had gedacht te zullen krijgen en Duke is er dan weliswaar nog niet in geslaagd zwanger te raken, maar krijgt wel een ander cadeau dat ze waardeert en koestert. En Becky? Die ziet eindelijk haar grootste wens uitkomen... al is het dan anders dan ze had verwacht. Laat je wederom meevoeren naar Montana, waar oude bekenden met elkaar de kerstgedachte in ere houden en de liefde hoogtij viert. ‘Een magisch kerstfeest in Twin Bridges’ is het directe vervolg op ‘Het hart van een cowboy’.

Genre
Feelgood
Serie
Twin Bridges (5)
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Laatste editie
06 december 2019
ISBN
9789463988506
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Een magisch kerstfeest

door: A van Steeg 1 like
De kerst staat voor de deur in Twin Bridges. Dit keer staat er geen bruiloft voor de deur, maar kijkt de familie uit naar de geboorte van het kind van Jack en Jane. Maar voor het zover is, moeten er nog veel voorbereidingen voor het gezamenlijke kerstfeest geregeld worden. De mannen houden de...
ebook

Vervolg op alle verhalen die er al zijn

door: Jolandavbs 1 like
In dit boek komen alle personages uit de eerdere boeken over Twin Bridges aan bod. Geen nieuw stelletje, maar hoe het nu met hen gaat rond kersttijd. Erg leuk om te lezen als je alles al eerder gelezen hebt.
ebook

Magisch kerstfeest

door: Janneke van Geertruy 1 like
Wanneer je fan bent van Twin Bridges kan je deze aanvulling op de serie zeker waarderen. Hoewel er zeker meer uit te halen valt (had prima langer gekund!) heeft Debra Eliza Mane weer een heerlijk feelgood verhaal in de sneeuw neergezet waarbij je al je favoriete personages tegenkomt. Blake heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook