Een veilige plek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 4 3 3 2 0 1 0

Een veilige plek

10

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 7
Literatuur & Romans   Topics 0
Over Een veilige plek
Ingrid raakt aldoor zwanger maar kan niet goed voor haar kinderen zorgen. Laila werd vanaf de eerste huwelijksnacht door haar man verkracht. Karima leefde als kind al op straat. De vrouwen krijgen praktische en morele steun van Mara, hulpverleenster bij Blijf-van-mijn-lijf. Ze houdt van haar werk, maar heeft net als haar collega’s zelf ook steun nodig om het vol te houden. Die steun krijgt het team niet van de manager, Marie-Louise. Zij maakt het werken juist extra zwaar. Privé laat Mara zich meeslepen in een erotisch avontuur met onverwachte en ongewenste gevolgen. Moet ze nu zelf ook op zoek naar een veilige plek?

Over de auteur
Wilma van den Akker (1960) begeleidde na haar studie psychologie kinderen en volwassenen met leerproblemen. Later werkte ze onder meer als redacteur en pedagogisch medewerker en had diverse functies in de vrouwenopvang. ‘Een veilige plek’ is losjes gebaseerd op haar dertien jaar ervaring in verschillende functies bij Blijf-van-mijn lijf. Ze was daar kinderwerkster, telefonisch hulpverlener en maatschappelijk werker Begeleid Wonen. Tegenwoordig schrijft ze en is ze werkzaam als docent. Nog steeds werkt ze graag met kinderen en volwassenen. Vanzelfsprekend zorgt ze daarbij altijd voor een veilige sfeer in de groep.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
164
Uitgeverij
SchrijfTaal
Eerste editie
23 november 2020
Laatste editie
23 november 2020
ISBN
9789090337319


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Mariska Steinz
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een veilige plek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.