Een vriendschap
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 23 3 19 2 2 1 1

Een vriendschap

57

Gelezen 60 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 82 Favoriet 2 Recensies 4
Literatuur & Romans   Topics 0
Elisa en Beatrice ontmoetten elkaar toen ze veertien waren, in een stadje aan de Toscaanse kust. Elisa belandde daar door een reeks onbegrijpelijke beslissingen van haar moeder, terwijl Beatrice er al haar hele leven woonde. In alles zijn ze elkaars tegenpolen, maar ze delen één overheersend gevoel: eenzaamheid. Wanneer ze op een dag besluiten om een dure spijkerbroek te stelen, ontstaat er een vriendschap tussen de twee die onverbreekbaar lijkt. Ze delen alles: hun eerste feestjes en liefdes, de eerste pijn en rouw. Elisa en Beatrice zijn jong, verre van perfect,
rebels en onafscheidelijk. Maar dan breekt er iets. Dertien jaar later is Beatrice een wereldberoemde persoonlijkheid, ze heeft miljoenen volgers op social media en een bestaan waar anderen alleen van kunnen dromen. Elisa, inmiddels moeder, had het veel moeilijker na hun breuk en probeert de betekenis van hun vriendschap te duiden.

Een vriendschap is een krachtige, universele roman en Avallones grootste succes sinds ze internationaal doorbrak met haar debuut Staal.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
De Bezige Bij
Eerste editie
19 augustus 2021
Laatste editie
26 augustus 2021
ISBN
9789403137315 , 9789403145419


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie
AstridWS Hebban Recensent

Weggaan om te worden wie je bent

door: AstridWS 1 like ebook

Stel je voor: je bent de jeugdvriendin van Beatrice Rossetti. Er is dertien jaar geleden iets gebeurd, waardoor je haar uit alle macht probeert te vergeten. Maar dat is nogal lastig, want La Rossetti is óveral. Echt, Kim Kardashian is er niks bij. Kim wie? Precies.

Dertien jaar is een lange tijd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een vriendschap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken