Een woelend lichaam
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Een woelend lichaam

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Een jongen wil zich op het leven werpen, maar wordt als puber geconfronteerd met de langdurige ziekte en ten slotte de dood van zijn moeder. Als hij na zijn middelbare schooltijd op zichzelf gaat wonen komt hij er al snel achter dat hij zijn herinneringen niet gemakkelijk van zich af kan schudden. Geplaagd door een gevoel van onveiligheid probeert hij relaties aan te gaan met de mensen om hem heen, maar hij belandt in eenzaamheid, angst en zelfverloochening. Tot hij als lijkverzorger wordt aangenomen bij een begrafenisonderneming en begint in te zien hoe hij aan zijn eigen duisternis kan ontkomen.
Een woelend lichaam is een roman over verlangen - naar nabijheid, naar mensen, naar een lichaam om in te bestaan. In afwisselend dromerige en pijnlijk wrange beelden wordt een verhaal geschetst waarin gezocht wordt naar intimiteit en verzoening en wat het betekent om zorg te dragen, voor jezelf en voor anderen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Hollands Diep
Eerste editie
22 september 2022
Laatste editie
22 september 2022
ISBN
9789048862221 , 9789048862238


Boekinformatie wijzigenReacties op: Een woelend lichaam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken