Schermafbeelding 2022-01-04 om 10.52.02
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Eet als een atleet. Hardloopeditie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Hoe slimmer je traint en beter jij een gezond voedingspatroon aanpast op jouw behoefte, des te sneller jij jouw hardloop doelstellingen haalt. Ja, het klinkt logisch natuurlijk. Maar hoe pak je dit aan? Hoe maak je de vertaalslag naar de praktijk, zodat het trainen en gezonde eten te combineren is met je dagelijkse bezigheden?
Een glashelder antwoord ligt niet zomaar voor de hand. Want welk eten en drinken pas je toe in je voedingsstrategie vóór, tijdens en na het hardlopen? En zijn er manieren om met voeding herstel te bevorderen of blessures te voorkomen? Of door bepaalde supplementen te gebruiken? Eet je vegetarisch of loop je tegen darmklachten aan?
In deze hardloop editie van ‘Eet als een atleet’ leer je hoe je een gezond en voedzaam eetpatroon creëert rondom je trainingen en wedstrijden. In vijf direct toepasbare stappen ontdek je hoe je een snellere tijd of langere afstand kan hardlopen aan de hand van praktische informatie. Want wat ga je wanneer eten, hoe herstel je goed en wat zijn voorbeelden van gezonde én lekkere recepten? En hoe pas je het aan op jouw specifieke behoeftes? Alle hardloop tips zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geven je een compleet beeld van wat wel én niet goed is voor je lichaam.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
I'm a Foodie
Eerste editie
05 januari 2022
Laatste editie
05 januari 2022
ISBN
9789082700251


Boekinformatie wijzigenReacties op: Eet als een atleet. Hardloopeditie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.