Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Eindstrijd

Na het overlijden van koningin Elizabeth, de explosieve autobiografie Reserve van prins Harry en de kroning van koning Charles, staat het Britse koningshuis volop in de belangstelling. Niet alleen maar positief: de vertrouwenscrisis rond de Britse royals lijkt groter dan ooit. De koninklijke familie lijkt de verbinding met hun onderdanen definitief kwijt te zijn, en rolt van het ene schandaal in het andere.


Journalist Omid Scobie was onderdeel van de ‘royal rota’, de groep journalisten die meegaat met alle koninklijke evenementen. In het ontluisterende Eindstrijd vertelt hij het pijnlijke verhaal van een eeuwenoud instituut dat in grote problemen verkeert, en bedreigd wordt door chaos, disfunctionele familieleden en wantrouwen. Dankzij zijn ervaring, jarenlange toegang tot de royals, unieke inzichten en exclusieve onthullingen is dit een must-read voor iedereen die benieuwd is naar de onvermijdelijke ondergang van ’s werelds beroemdste familie. Voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.


‘De koninklijke familie is erg nerveus over dit boek.’ – Daily Mail


‘Iedereen zal het over dit boek hebben.’ – Town & Country Magazine

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Eindstrijd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Eindstrijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.