Advertentie

Elke dag maandag

74

Rank 8900 Gelezen 89 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 63 Favoriet 10 Recensies 4
Young adult Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 3 Top25's 6   Topics 0
Ellison Sparks heeft de ergste maandag ooit. Ze krijgt een verkeersboete, staat vreselijk op de schoolfoto, verpest haar softbal-try outs en haar speech voor de klassen-vertegenwoordigersverkiezing en tot overmaat van ramp maakt haar rockster-vriendje Tristan het uit. Om niks!
Ellison is ervan overtuigd dat als ze deze maandag over zou kunnen doen, alles goed zal komen. Dus als ze de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat het wéér maandag is, weet ze precies wat haar te doen staat: voor¬komen dat Tristan het uitmaakt. Maar hoe vaak ze de maandag ook over mag doen, het lijkt erop dat hij steeds hetzelfde eindigt... Lukt het Ellie om er een goede dag van te maken? Of blijft het voor altijd maandag?
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Uitgeverij
Blossom Books
Eerste editie
15 augustus 2016
Laatste editie
15 augustus 2016
ISBN
9789020679281 , 9789020633245


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (4)

Keuze van de redactie

Het herbeleven gaat vervelen

door: Rosanne Roeland

Elke dag maandag is het eerste boek van de Amerikaanse schrijfster Jessica Brody dat vertaald is in het Nederlands. Brody wil al sinds de jonge leeftijd van zeven jaar schrijfster worden en heeft zoals wel duidelijk is haar droom waargemaakt. Ze is nu fulltime schrijfster en heeft met dit boek nu...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Elke dag maandag

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.