Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Elle eten Vis en schaaldieren

80 fantastische recepten met vis, schaal- en schelpdieren Rauw, gekookt, gebakken, uit de oven of in de cocotte, in dit boek vind je tal van bereidingswijzen. Van 'carpaccio van zeebaars met perzik' en 'tonijntartaar met aubergine en granaatappel' tot 'tempura van kreeft met ahornsiroop' en 'mosselen op z?n Corsicaans'.
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba's en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Elle eten Vis en schaaldieren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Elle eten Vis en schaaldieren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.