Advertentie
En jij dan

En jij dan?

47
Gelezen 80 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 2 Recensies 3
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Iedereen vindt hen geweldig, de drie dochters van de familie Miller: Stella, advocate en alleenstaand moeder, Tara, met haar succesvolle tv-carrière, en de artistieke Holly. Misschien komt het door hun elegante moeder Rose, de spil van het gezin en geliefde echtgenote van Hugh. Rose en Hugh geven een groot feest om hun veertigjarig huwelijk te vieren, waar iedereen in het Ierse stadje Kinvarra reikhalzend naar uitkijkt. Maar terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn, heeft Rose plotseling genoeg van alle familiegeheimen. Ze verlaat haar man. In hoog tempo volgen nog veel meer pijnlijke onthullingen en twijfels die moeder en dochters voor elkaar verborgen hebben gehouden. Is elk van hen sterk genoeg om de waarheid over zichzelf en hun ogenschijnlijk perfecte leven aan te horen?

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Laatste editie
30 september 2005
ISBN
9789044313321
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Recensie En jij dan?

door: Inga 1 like
Opnieuw een zalig boek van Cathy Kelly, een mooie afwisseling na het lezen van trillers. Ik heb enorm genoten van de familie Miller en zat helemaal mee in het verhaal, was een opgave om het boek weg te leggen! Van mij een verdiende 5!

Recensie En jij dan?

door: Janneke Bouwman 1 like
Hè, heerlijk, zo'n feelgoodboek op zijn tijd. Dit soort boeken schaar ik bij bookcrossing onder de noemer 'women fiction', omdat ik het geen chicklit vind en ook niet echt een roman. En Cathy Kelly verstaat de kunst om dit soort boeken heel leesbaar en herkenbaar te schrijven. Wel veel drama...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook