Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
156332251
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 6 3 3 2 0 1 0

En toen, en toen... en toen...

9

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 7
Junior   Topics 0

Er zit een verhaal in je hoofd dat verteld wil worden, maar hoe vertel je het? Hoe schrijf je een boek? Welke technische kanten komen erbij kijken? In deze handleiding voor 12 jaar en ouder lees je hoe boekteksten in elkaar steken, welke technieken kunnen worden toegepast, hoe belangrijk een spanningsboog is en hoe je een personage tot leven brengt. Ook het gebruik van zintuigen is van grote betekenis in een tekst, maar hoe breng je een geur, smaak of emotie zo over dat de lezer die goed ervaart? Hoe krijg je zo veel spanning en vaart in je verhaal dat de lezer niet meer kan ophouden met lezen? Kortom, hoe bouw je een verhaal goed op? In dit boekje vind je alles wat je weten moet over het schrijven van een boek. Waaraan je bij het schrijven moet denken, maar ook waar je voor moet uitkijken. Oefening baart kunst: een goede schrijver word je door veel te oefenen! Veel en vaak schrijven, maar ook veel lezen helpt!

+


Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Mira Loves Books
Eerste editie
23 februari 2015
Laatste editie
23 februari 2015
ISBN
9789082288209


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: En toen, en toen... en toen...

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken