Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Encyclopedie van de Franse gastronomie

Encyclopedie van de Franse gastronomie is dé nieuwe encyclopedie voor de (thuis)kok. Meer dan 200 culinaire technieken en basishandelingen worden uitgelegd in woord en beeld: van vlees snijden, vis fileren tot groenten presenteren en sauzen maken. Bovendien bevat het boek bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie. Ontdek de geheimen en signatuurrecepten van Régis Marcon, Jean-François Piège, Alain Passard, Anne-Sophie Pic en vele anderen.
Het boek valt uiteen in twee delen: een deel waarin stap voor stap de basishandelingen getoond worden, en een deel waarin een honderdtal basisrecepten uit de Franse keuken gepresenteerd wordt. Dit zeer informatieve en rijk geïllustreerde boekwerk zal snel zijn plaats in de keuken krijgen van zowel de beginnende als de ervaren kok.
Vincent Boué en Hubert Delorme zijn beiden docent in culinaire technieken op een hotelschool.
Met bijdragen van de Meilleurs Ouvriers de France over hun specialisme: ijs maken, kaas maken enzovoort. Inclusief een dvd met een speeltijd van meer dan 1½ uur, waarop de ingewikkeldste technieken getoond worden
Toon details

Schrijf een recensie

Is Encyclopedie van de Franse gastronomie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Encyclopedie van de Franse gastronomie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.