Advertentie
Erfgoed

Erfgoed

5
Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans   Topics 0

Donna Moree is een bekende fotografe. Ze wordt uitgenodigd een fotoboek te maken over Landgoed Santhove en daarna de bruiloft van de barones vast te leggen. Tot haar grote schrik blijkt de broer van de bruid, baron Floris van Santhove, de man te zijn die ze negen jaar eerder in Rome achtergelaten heeft. Donna ontdekt al snel dat ze nog steeds van hem houdt, maar ze heeft veel moeite met zijn achtergrond. Terwijl ze door het huis en over het landgoed zwerft om foto's te maken, merkt ze dat er vreemde dingen spelen op het landgoed. Voor ze erachter kan komen wat er precies aan de hand is, wordt de butler vermoord. Geertrude Verweij is in 1971 geboren in Huizen, waar ze tot haar 18e jaar woonde. Daarna woonde ze 10 jaar in Gouda. Nu woont ze in Zevenhuizen , waar ze samen met haar man een IT-bedrijf runt. Eerder verschenen van haar 3 liefdesromans. "Familiegeheimen" is een spannende en romantische detectiveroman roman die verschijnt in de serie Ellessy Relax+, een serie liefdesromans met een flinke dosis spanning: (ont)spannende boeken voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden De pers over Huis vol verleden: "Geertrude Verweij heeft duidelijk talent. Ze weet dingen zo op papier te zetten dat je als lezer alles voor je ziet en meeleeft met de hoofdpersoon...Liefdesroman met een leuk thema...Prima uitgewerkt". (www.ciao-shopping.nl) De pers over Incognito: "Spannend, goedlopend verhaal, waar je vanaf het eerste moment lekker in zit, met de nodige verwikkelingen..." ( Jochien Dantuma voor Biblion) De pers over Dilemma: "Eigentijds en vlot verhaal.." (Marieke ten Pierick voor Biblion) De pers over Familiegeheimen: "Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Plot en sfeer roepen herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie". (Biblion)

Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Romantiek
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Laatste editie
04 augustus 2014
ISBN
9789086602377 , 9789461012685
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Verboden liefde

door: Diana Mom 1 like

Het is haar vierde liefdesroman. Met Erfgoed wil Geertrude Verweij weer een spannende feelgoodroman neerzetten. Over haar eerdere boeken was de pers vol lof. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen bij de Hebban redactie. Spanning en liefde, dat moest het boek bevatten.

Barones Elaine van...

Jose Vriens Auteur

foto opdracht

door: Jose Vriens 1 like
Een roman die lekker doorleest. Vanaf het begin word je in het verhaal getrokken. Donna ontmoet in het landhuis, waar ze een foto-opdracht heeft, een oude liefde. Al snel blijkt dat de liefde helemaal niet oud is, van beide kanten. De sfeertekeningen die Verweij geeft geven je een mooi beeld van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook