Eten & weten
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Eten & weten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
ETEN & WETEN
Over productie, samenstelling & veiligheid

Hoe wordt ons eten eigenlijk gemaakt? Wat wordt er allemaal mee gedaan en wat zijn de risico's van te veel zout & suiker en vet? Hoe zit het eigenlijk met onze voedselveiligheid? Deze gezamenlijke uitgave van de Consumentenbond en
het Voedingscentrum geeft de antwoorden op deze en veel meer vragen rond onze voeding. Het werpt ook een blik in de toekomst, op zaken als nanotechnologie, stadslandbouw, kweekvlees en voedselprinters.
Eten & weten is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de achtergronden van ons eten.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Consumentenbond
Eerste editie
03 juli 2014
Laatste editie
09 juli 2014
ISBN
9789059512832 , 9789059512849


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: Eten & weten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.