Advertentie
Eva's keukenkast

Eva's keukenkast

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Spots 1   Topics 0
We willen allemaal minder vlees en vis, maar hoe ga je daarnaar koken? Ook willen we liefst eten van eigen bodem – is er voor een passievrucht een vliegtuig nodig? Dan liever een appel van de buurtboer. En wat doen we met die halve bloemkool, of met dat stuk courgette, oftewel: hoe maken we op wat we inslaan? Het zijn drie wensen die ons, met het oog op een gezondere wereld, bezighouden. Én waar het om draait in Eva’s keukenkast.
Wat we eten en waar het vandaan komt: het begint altijd met de keuze van het ingrediënt. Natuurlijk zijn we niet roomser dan de paus en mogen we soms best een avocado of een malse biefstuk. Maar het zou mooi zijn als we er niet meer zomaar naar grijpen. Voor Eva’s keukenkast heeft Eva een selectie gemaakt van 55 ingrediënten en daarbij de drie wensen in gedachten gehouden: minder vlees en vis, van dichtbij, opmaken wat er in huis is. Voor elk ingrediënt heeft ze 3 recepten bedacht: gevarieerd, voor iedereen maakbaar, en bovenal lekker.
Omlijst met Eva’s kenmerkende grappige, persoonlijke anekdotes en handige weetjes, is dit een rijk kookboek van deze tijd, waarin duurzaamheid meespeelt en groenten een groot aandeel hebben: ‘het nieuwe koken’, zoals Eva het noemt.
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Laatste editie
27 september 2019
ISBN
9789038807126
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 29,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Culinair Café / Kookboekenweek en Kookboek van het Jaar 2019
13 oktober 2019 3 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic