Even goede buren
Soms is de liefde dichtbij maar toch buiten bereik
Een roman met humor, warmte en een flinke dosis herkenning, over twee mensen die elkaar liever niet hadden ontmoet – en precies daarom niet om elkaar heen kunnen
‘Mireille heeft zo’n scherpe pen. Het is zo grappig!’ Libelle
We verkochten al meer dan 15.000 exemplaren van de boeken van Mireille Versteeg
Versteeg is zeer geliefd op TikTok en Instagram
‘Een mooi diepgaand boek met veel mooie onderwerpen. (…) Als je hier geen heerlijk kerstgevoel van krijgt, dan weet ik het ook niet.’ Maura, Elburger Boekhandel over Chris en Kiki haten kerst
‘Heerlijke romcom!’ VROUW
Casper heeft zijn handen vol aan een verbouwing en probeert zijn weg te vinden in het co-ouderschap. Hij is op zoek naar stabiliteit, voor hem én voor zijn zoontje Mees. Liefde kan wachten.
Sophie denkt daar net zo over. Na een jaar vergeefs smachten naar haar collega, kiest ze voor een radicale reset: een nieuwe baan, een nieuwe stad en géén emotioneel onbeschikbare mannen meer.
Dan verhuizen ze allebei naar dezelfde – extreem betrokken – straat en blijken ze buren. De chemie is instant, de timing rampzalig.
Terwijl Sophie op haar nieuwe school al haar vaardigheden als juf nodig heeft om de raddraaier van de klas in toom te houden, probeert Casper hardnekkige patronen uit het verleden te doorbreken. Ondertussen proberen ze afstand van elkaar te houden. Maar in een straat waar borrels, buurtapps en spontane stoepgesprekken aan de orde van de dag zijn, blijkt dat vrijwel onmogelijk.
Uiteindelijk staan ze voor een keuze: blijven ze ieder veilig achter hun eigen voordeur of durven ze hun nieuwe begin en hun hart op het spel te zetten?
Over Mireille Versteeg
‘Wanneer Mireille een nieuw boek aankondigt, is mijn dag altijd direct gemaakt.’ @booksandpajamas
‘Met deze luchtige romcom in puur Hollands decor verovert Mireille haar plek in het Nederlandse feelgood landschap.’ Chantal van Gastel
‘Een superdebuut! Heerlijk boek dat ik in één keer wilde uitlezen. Sexy, spannend en erg grappig.’ Loes Haverkort
‘Hartstochtelijke roman om bij weg te zwijmelen.’ Vriendin
- Uitgeverij
- Meulenhoff Boekerij B.V.
- Imprint
- Boekerij