Advertentie
F staat voor Fataal

F staat voor Fataal

29
Gelezen 50 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 3 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Toen Kinsey Millhone in Floral Beach California aankwam, kon ze zich maar moeilijk voorstellen dat de perfecte kust het plaats delict was voor een brute moord. Zeventien jaar geleden werd daar het lichaam van Jean Timberlake, een losgeslagen tiener, gevonden op het strand. Haar vriend Bailey Fowler werd veroordeeld en opgesloten, maar hij ontsnapte.Na al die tijd is Bailey nu eindelijk gepakt. Overtuigd  van de onschuld van zijn zoon huurt Baileys vader Kinsey in om de echte moordenaar te vinden. De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat Bailey Jean heeft gewurgd, maar waarom is iedereen zo terughoudend om Kinsey's vragen te beantwoorden? Maar Kinsey was nog nooit zo vastberaden om een zaak te ontrafelen. Hoe dichter Kinsey bij het oplossen van de moord komt, hoe meer  geheimen ze onthult in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft. En waar een moordenaar woont die niet zal stoppen om het verleden begraven te houden.

Genre
Thrillers & Spanning
Pockets populaire fictie
Thriller
Serie
Kinsey Millhone (6)
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Laatste editie
23 september 2014
ISBN
9789062915385 , 9789062917389 , 9789402300819
+Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Opnieuw spannend deel van de serie.

door: weaverannie 1 like
Kinsey wordt gevraagd onderzoek te doen naar een moord van ruim twintig jaar geleden. In een naburig dorp aan de kust werd een meisje vermoord. Ze was niet bepaald van onbesproken gedrag en zwanger. Vader onbekend, maar haar vriend werd van de moord verdacht en veroordeeld. Hij vluchtte uit de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook