Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Fantastisch strijdtoneel

De schrijfwedstrijd ter ere van het 75-jarige jubileum van de Brugse Boekhandel heeft nogal wat teweeg gebracht. Maar liefst 86 verhalen dongen mee naar de Grote Brugse Boekhandel Fantasy Award. Het resultaat: ‘Fantastisch Strijdtoneel’; een compilatie van de beste verhalen. Fantastisch Strijdtoneel is een bloemlezing van de beste 21 inzendingen, geselecteerd door jurylid en Pure Fantasy uitgever Alex de Jong, met bijdragen van: Anne Witberg, Bianca Mastenbroek, Jaap Boekestein, Django Mathijsen, Pieter Koolwijk, Cocky van Dijk, Hay van den Munckhof, Karlien van Houtte, Martijn Lindeboom, Patrick Brannigan, Fred Rabouw, Néhmoura, Lillian Veenhof, Rik van Woerkum, Marlies Winnepenninckx en Jos Lexmond. Fantastisch Strijdtoneel wordt uitgegeven door Books of Fantasy, de imprint van Attest Fantasy, uitgever van het fantastische kwartaalblad Pure Fantasy.

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Fantastisch strijdtoneel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Fantastisch strijdtoneel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.