Advertentie

Fantoomzoon

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Hoe los je een moord op als de dader geen motief lijkt te hebben??

Op het plaatselijke kerkhof in Maastricht wordt een gewurgde puber aangetroffen. De CEO van een internationaal opererend bedrijf overlijdt tijdens?een pikant seksavontuurtje en de flamboyante ontwerper en creatief directeur van modehuis MonPote wordt geëlektrocuteerd?tijdens?een interview met een journalist.?

De Amsterdamse rechercheur Irisa Romijn krijgt de leiding over het onderzoek, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. Ondertussen wordt ze afgeleid door problemen met een starre officier van justitie en onrustige demonen uit haar eigen recente verleden.?

De klokt tikt genadeloos door terwijl de druk op? Irisa ?en haar team om deze zaken op te lossen steeds verder toeneemt, want het volgende slachtoffer kan elk moment vallen...

Na de met lovende kritieken ontvangen thriller 'Mijn Kartonnen Broer' komt Ronald van den Broek met een nieuwe pageturner die nog spannender en angstaanjagender is.?
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Palmslag VOF
Eerste editie
09 juni 2021
Laatste editie
09 juni 2021
ISBN
9789493245044


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Fantoomzoon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken