fantoomzoon
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 10 3 1 2 1 1 0

Fantoomzoon

17

Gelezen 18 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 18 Favoriet 1 Recensies 9
Lijsten 1   Topics 0

Hoe los je een moord op als de dader geen motief lijkt te hebben?  

Op het plaatselijke kerkhof in Maastricht wordt een gewurgde puber aangetroffen. De CEO van een internationaal opererend bedrijf overlijdt tijdens een pikant  seksavontuurtje en de flamboyante ontwerper en creatief directeur van modehuis  MonPote  wordt geëlektrocuteerd tijdens een interview met een journalist.  

De Amsterdamse rechercheur  Irisa  Romijn krijgt de leiding over het onderzoek, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. Ondertussen wordt ze afgeleid door problemen met een starre officier van justitie en onrustige demonen uit haar eigen recente verleden.  

De klokt tikt genadeloos door terwijl de druk op  Irisa  en haar team om deze zaken op te lossen steeds verder toeneemt, want het volgende slachtoffer kan elk moment vallen…  

Na de met lovende kritieken ontvangen thriller  'Mijn Kartonnen Broer'  komt Ronald van den Broek met een nieuwe pageturner die nog spannender en angstaanjagender is.  

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Thriller
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
22 februari 2021
Laatste editie
09 juni 2021
ISBN
9789493059825 , 9789493245044


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Fantoomzoon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken