Varkensbloed in chocolade
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 19 3 14 2 6 1 3

Varkensbloed in chocolade

54

Gelezen 59 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 30 Favoriet 3 Recensies 8
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Het ogenschijnlijk perfecte leventje van Denise Drijver, een succesvolle advocate op de Amsterdamse Zuidas, wordt finaal op zijn kop gezet als ze vermoedt dat haar vriend een verhouding heeft met haar beste vriendin. Uit wraak begint ze zelf een affaire met een collega. Als ze hem niet veel later in zijn tuinhuisje levenloos aantreft, moet ze die ontdekking bijna met de dood bekopen. Op haar zoektocht naar de waarheid belandt ze in het bruisende Barcelona. Daar ontdekt ze dat het niet alleen naïef maar ook levensgevaarlijk is om zomaar alles te geloven wat op Facebook als waarheid wordt gepresenteerd. Dat dit pas het begin is van haar angstaanjagende nachtmerrie kan ze dan nog niet vermoeden. Lukt het Denise om de leugens te ontrafelen voordat zij wordt verzwolgen door de waarheid die steeds grimmiger wordt?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Scelta Publishing
Eerste editie
02 december 2014
Laatste editie
29 november 2014
ISBN
9789491884207 , 9789491884214 , 9789491884207


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Lekkere chocolade!

door: Guy Doms 4 reacties 1 like

Ronald van den Broek is in alle opzichten een laatbloeier. Pas na zijn veertigste schreef hij zijn eerste boek Varkensbloed in chocolade  dat meteen het predicaat psychologische thriller kreeg. Deze debutant en zelf thrillerfanaat is een nakomertje, zijn vader was al 60 toen zoon Ronald op de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Varkensbloed in chocolade

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken