Advertentie

Mijn kartonnen broer

8

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 29 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het rustige leven van de Rotterdamse Mila van Efferen wordt op zijn kop gezet wanneer op een dag een rouwkaart op de deurmat valt. Ze heeft geen idee wie de gestorvene is, maar de poëtische woorden in de tekst brengen haar aan het wankelen. Op zoek naar antwoorden woont ze de begrafenis bij, waarna de zaak een onverwachte wending neemt. De overledene heeft een briefje met opdrachten voor haar achtergelaten. Als bij het afwerken van de lijst een mysterie zich ontrafelt en de waarheid stukje bij beetje aan het licht komt, vliegt de nachtmerrie waarin ze is beland volledig uit de bocht.

Mijn kartonnen broer is een intrigerend verhaal waarin een jonge vrouw en een bevriende journalist tegenover grootmachten staan die niets en niemand schuwen om hun wereldschokkende missie te volbrengen.

Auteur Ronald van den Broek studeerde gezondheidswetenschappen en rechten en werkt als jurist. Na het debuut Varkensbloed in chocolade verscheen in 2016 Beschermduivel. Nu verrast hij thrillerliefhebbers opnieuw met het ijzingwekkende Mijn kartonnen broer.

"Als Ronald van den Broek meedingt naar de titel van 'De Nederlandse Dan Brown', gaat hij vast winnen." **** VN Thriller- en detectivegids 2019
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Literaire thriller
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
02 juli 2019
Laatste editie
04 juli 2019
ISBN
9789493059054 , 9789493059337


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mijn kartonnen broer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.