Advertentie
Fernweh

Fernweh

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Als we ergens last van ervaren is het meestal niet van de gebeurtenis of de situatie zelf. We ervaren die last door hoe we over de situatie of gebeurtenis denken. Coaching gaat dan ook vaak over hoe we ons voelen, wat we denken en hoe dat anders zou kunnen.
Als Rita Hunink zich afvraagt waarom ze zich ergert, verbaast of vrolijk wordt over bepaalde gebeurtenissen, is dat een reden voor haar om te gaan schrijven. De situatie verandert meestal niet, maar wel hoe ze erover denkt of welke associaties ze erbij heeft. In deze columns neemt de auteur je mee in haar manier van 'anders denken' over de dingen van het leven.
Deze gedachten van een coach zijn eerder verschenen als columns op haar website: www.sterken.info.
Rita Hunink-Sterken (1963) is een betrokken coach met een hart voor de medemens. Zij werkt als life-coach met onder andere millennials, ouderen, mensen voor relatie-coaching en coaching als voorbereiding op een huwelijk. Naast haar eigen coachpraktijk en gezin, is ze als docent werkzaam op de Evangelische Hogeschool. Ze is binnen haar kerkelijke gemeente actief en in de Raad van Kerken Amersfoort.
Genre
Korte verhalen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
93
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Laatste editie
31 oktober 2019
ISBN
9789463863711
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic