STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Fiery Ferments

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
The authors of the best-selling Fermented Vegetables are back, and this time they’ve brought the heat with them. Whet your appetite with more than 60 recipes for hot sauces, mustards, pickles, chutneys, relishes, and kimchis from around the globe. Chiles take the spotlight, with recipes such as Thai Pepper Mint Cilantro Paste, Aleppo Za’atar Pomegranate Sauce, and Mango Plantain Habañero Ferment, but other traditional spices like horseradish, ginger, and peppercorns also make cameo appearances. Dozens of additional recipes for breakfast foods, snacks, entrées, and beverages highlight the many uses for hot ferments. +


Genre
Culinair
Aantal pagina’s
272
Eerste editie
01 januari 2017
ISBN
9781612127286


Boekinformatie wijzigen



Reacties op: Fiery Ferments

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken