Advertentie

Fietsen langs het Pieterpad

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Ook als toerfietser ken je natuurlijk het Pieterpad. De 500 kilometer lange noord-zuidroute tussen Pieterburen en de Sint Pietersberg, die wandelgekken ertoe aanzet om het Groningse vlakke land te doorkruisen, langs Maas- en Vechtoevers te struinen, Sallandse en Limburgse heuvels te beklimmen en zich de blaren te lopen in het Achterhoekse coulisselandschap.
'Kan dat niet gewoon op de fiets?' denk je dan. Met dit boekje in je handen zie je: het kan. Het Pieterpad precies nafietsen, dat gaat niet, want je mag niet overal rijden, maar dit is een schitterende fietstocht dicht erlangs, door datzelfde afwisselende landschap aan onze oostgrens.
Onze route - de opvolger van het populaire Fietserpad - volgt vaak bewegwijzerde knooppuntroutes, maar soms ook verrassende, verscholen paadjes en je kunt hem in beide richtingen fietsen. We beschrijven 16 deeltrajecten, elk met een fietskaart waarop ook logeeradressen en de oorspronkelijke wandelroute staan aangegeven. Per traject lees je wat de auteurs onderweg hebben meegemaakt en vooral wat voor moois je niet mag missen.
* De knooppuntenroute met gps
* Van Pieterburen naar de Pietersberg
* Van de Pietersberg naar Pieterburen
* Met 16 uitneembare kaarten
Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Elmar, Uitgeverij
ISBN
9789038926940
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een echte aanrader voor als je langs het Pieterpad wilt fietsen

door: Anneke 2 likes
Bij het zien van de schitterende cover van Fietsen langs het Pieterpad van Ad Snelderwaard krijg je al meteen het gevoel wat voor soort boek je gaat lezen. Het is een rustgevende cover die je doet verlangen om naar een bos te gaan. Je hoort de vogels nog net niet kwetteren en fluiten. De titel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook