Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Fine Chocolates 3

The chocolate industry keeps on progressing. Science makes it possible to come up with new product options. Techniques also constantly evolve and improve. New raw materials are used, which have proven their usefulness and are at times indispensable, such as sugars, fats, fat substitutes, etc. The shelf life of pralines is also becoming increasingly critical. This beautifully illustrated and designed book by Jean-Pierre Wybauw deals with the most frequently used raw materials in an understandable language and explains how they impact the quality and shelf life of pralines. The many new recipes represent a delight for the eyes and taste buds. The third in the series Perfect Pralines, this book is another must for the kitchens of professional chocolatiers, experienced amateur cooks and chocolate lovers.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Fine Chocolates 3 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Fine Chocolates 3

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.