Advertentie
FitChef Family

FitChef Family

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
FitChef Family

Gezond koken met het hele gezin.

Goed eten doe je niet alleen. Na het succes van FitChef en FitChef Turbo is het derde deel in de FitChef-reeks daarom geschreven voor iedereen die met het hele gezin een gezonder eetpatroon op wil bouwen. Vind jij het belangrijk dat jij én je kinderen alle voedingsstoffen binnenkrijgen om optimaal te groeien en te presteren? Dan is FitChef Family een essentieel naslagwerk voor in jouw keuken!

In dit boek vind je 99 gezonde recepten met toegankelijke smaken waar jong en oud van smullen. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes: aan alles is gedacht. Van snelle recepten die je doordeweeks in een kwartier op tafel zet tot recepten waar je in het weekend met het hele gezin de keuken voor in duikt.

De slimme bereidingswijze én de vrolijke, kleurrijke presentatie van de gerechten geven ook kinderen plezier in gezond eten. Zo blijven zelfs groenten en andere ‘lastige’ ingrediënten niet langer onaangeroerd op de bordjes liggen… Met FitChef Family wordt verantwoord eten leuker, lekkerder én eenvoudiger!
Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
248
Uitgeverij
FitChef B.V.
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789082323290
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic