Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Format
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 3 2 1 1 0

Format

7

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Robert Bergman is een jonge wetenschapper die in zijn vrije tijd televisieformats bedenkt. Hij is vastberaden, maar zijn ideeën worden elke keer afgewezen – producenten schepen hem af met steeds dezelfde smoezen. Robert blijft volhouden en ontwikkelt zijn beste idee tot nu toe: ‘Father’. Nadat hij het format aangeboden heeft aan een groot mediabedrijf lijkt het wat hoopvoller, maar een radiostilte volgt. Weken later gebeurt er iets vreemds: Robert ontvangt een bericht van ‘Father’ op zijn smartphone. Kort daarna volgen er meer opdrachten, die zich tevens als een olievlek verspreiden over de smartphones in Nederland. Het format blijkt gestolen en gaat viral. De massagekte die daarop volgt, leidt tot een levensgevaarlijke situatie, waarin veel Nederlanders het slachtoffer dreigen te worden van hun eigen smartphone-verslaving. Robert moet uitvinden wie ‘Father’ is en wat hij van plan is. Maar heeft hij genoeg tijd?

Willem M.J. Groeneveld werd in 1961 in Rotterdam-Overschie geboren. Na de havo volgde hij de grafische lerarenopleiding aan de Pedagogisch Technische Hogeschool Amsterdam en studeerde hij pedagogische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hij was in die jaren werkzaam als graficus, leraar, onderwijskundige en manager bij diverse grafische lycea. Sinds 2001 werkt hij als manager bij de overheid. Format is zijn eerste thriller: een verhaal dat bol staat van spanning, verrassing, haat, liefde en soms een sprankeltje humor.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
15 november 2019
Laatste editie
15 november 2019
ISBN
9789493059290
Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Format

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.