Advertentie

Forward

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
We verplaatsen ons almaar verder en laten ons daarbij nauwelijks afremmen door de toenemende klimaatverandering. Maar stoppen met mobiliteit is geen optie. De mens wil vooruit. Intussen heeft de auto zich ontwikkeld tot een ‘data producerend embedded software-platform’ en het internet koppelt vraag en aanbod aan elkaar om steeds effectiever aan onze transportbehoefte te voldoen. Zoals elke industrie die wordt geconfronteerd met de digitalisering, komen veranderingen in exponentieel tempo op ons af.

Dit boek gaat over de versnelling die de maatschappij doormaakt ten aanzien van mobiliteit. Niet over constante verandering, maar over de explosie van technologie die ons leven in tien jaar op zijn kop gaat zetten. Gebaseerd op hun column in het Financieele Dagblad beschrijven mobiliteitsexperts Maarten Steinbuch en Carlo van de Weijer de zin en onzin van alle ontwikkelingen.

Rijden we straks in robot-taxi’s? Fietsen we straks allemaal elektrisch naar ons werk? Gaan we ooit duurzaam vliegen? Is er nog plek voor openbaar vervoer? Vliegen we in de toekomst met drones van A naar B of verplaatsen we ons alleen nog maar virtueel? Hoe krijgen we voedsel en koopwaar bij de mensen? Lees in 'FORWARD' hoe we langzaam maar zeker in de goede richting bewegen.

'FORWARD' is de Engelse editie van 'VOORUIT' en gaat over de versnelling die de maatschappij doormaakt ten aanzien van mobiliteit.
+


Genre
Korte verhalen
Gebundelde columns en interviews
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
DATO
Eerste editie
23 november 2020
Laatste editie
23 november 2020
ISBN
9789462263956


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Forward

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.