Advertentie
Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Artikelen 1 Spots 2   Topics 0

Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten!

Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn.

Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming. Singing the blues bevat troostvoer als breakup brownies en comfort caramels. Voor een Poppy mood zijn er roze koeken en sugar bunny worteltaart. Find your soul geeft recepten voor de weg naar je hart met witte chocolademousse, een red velvet taart en een kersenkruimeltaart. En ook het hartige genot vergeet Emma niet met Spice it up with a little funk: knoflookbroodjes, miniquiches en ‘kaas’balletjes. Elk hoofdstuk eindigt met een korte playlist om te draaien tijdens het bakken of het genieten.

Emma Herngreen is een twenty-something uit Amsterdam. Ze is maatschappelijk werker en daarnaast gepassioneerd bakster. Vanaf haar twaalfde zorgde zij voor de catering op familiefeestjes. Toen zij veganistisch ging eten, begon ze met experimenteren en ontdekte allerlei plantaardige substituten voor eieren, melk en boter. Haar bakschrift is inmiddels zover gevuld met recepten voor hartige en zoete lekkernijen, dat het tijd is voor een boek. Zij is creatief, slim, heeft een stoer randje en vertegenwoordigt de nieuwe generatie bewuste eters: het hoeft niet allemaal zo streng.

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Vegetarische kookboeken
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Spectrum
Laatste editie
07 maart 2019
ISBN
9789000364558 , 9789000367078
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 0 4 1 3 1 2 0 1 0

Artikelen over Funky Vegan Bakboek

  Meer artikelen

Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / Play that funky music en bak die funky brownie
24 mei 2019 6 reacties
Heel Hebban Kookt en Bakt / Vegetarische kookboeken
14 maart 2019 4 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic