Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 11 3 13 2 4 1 0

Game

36

Gelezen 39 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 21 Favoriet 1 Recensies 2
Feelgood Spots 5   Topics 0
GAME! Is de eerste sports romance bundel met drie verhalen van de top van de Nederlandse New Adult.

In ‘Om te winnen, moet je scoren’ van Miranda Hillers doet Max er alles aan om haar damesvoetbalteam in de lucht te houden. Zelfs samenwerken met Wes, de arrogante aanvoerder van het herenteam van FC de Kneiters. Als het Max tijdens een nogal ‘hot’ spelletje straatvoetbal lukt Wes op z’n plek te zetten, gaan alle remmen los. Want… om te winnen, moet je scoren!

Miranda Hillers schrijft heerlijke New Adults. De lezers van haar zeer succesvolle WWW-serie zullen in ‘Om te winnen, moet je scoren’ een aantal fijne bekenden tegenkomen in dit verhaal over FC de Kneiters, het rivaliserende team van WWW.

Fenna had zich in ‘Zeg mijn naam’ van Kim Mulder haar zomervakantie wel anders voorgesteld. Door een ongelukkige blessure ligt ze niet aan een Spaans strand met haar vriendinnen, maar in het zwembad met verplichte fysio-oefeningen. Tijdens een van haar sessies loopt ze haar jeugdliefde Shane tegen het sexy en gespierde zwemmerslijf. Ineens ziet haar vakantie er een stuk rooskleuriger uit.

Een fijne second chance romance van nieuw Nederlands New Adult talent Kim Mulder. Met haar onlangs verschenen debuut ‘In het Donker’ laat deze auteur zien hoeveel talent er binnen het YA/NA-genre in Nederland aanwezig is.

Als Fynn zich in ‘Oppassen’ van Mariëlle Brouwer meldt als nieuwe coach van het damesijshockeyteam van de Red Eagles, had hij niet gerekend op een vijandig onthaal. De hoofdcoach waarschuwt hem voor Yara, een griet waarvoor hij moet oppassen. Yara moet in eerste instantie niets van Fynn weten, maar Fynn laat zich niet zo snel uit het veld slaan. Als hij haar aanbiedt te helpen met trainen, neemt Yara aarzelend zijn aanbod aan.

Mariëlle Brouwer laat in ‘Oppassen’ eens te meer haar talent voor het schrijven van romantische verhalen met fijne, aan elkaar gewaagde karakters zien. Met haar Structure-serie rondom de Eindhovense band ‘Structure’ heeft ze inmiddels een stevige fanbasis opgebouwd.
+


Genre
Feelgood
Serie
Romance Scores! (1)
Aantal pagina’s
183
Uitgeverij
Tinteling Romance
Laatste editie
07 november 2019
ISBN
1230003478301


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Game

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.