Gebroken Vleugels
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Gebroken Vleugels

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
“Alle drie zijn we patiënt: oorlog, alcohol, drugs, oorlog. Van onze ankers geslagen. Op drift in dit eindeloze land. En niemand die het erover durft te hebben. Nee, dat zeg ik verkeerd. Iedereen besluit het er niet over te hebben, omdat het beter is zo. Want als je in de hel bent geweest, kun je er nooit over praten...”

Wanneer Jefferson Parks terugkomt uit de eerste wereldoorlog wacht hem het harde bestaan van veeboer in het uitgestrekte en eenzame Nebraska. Als jachtvlieger heeft hij echter geproefd van de schoonheid en de vrijheid van het vliegen.

Het leven op de ranch trekt hem aan, maar niet zo sterk als het verlangen om te vliegen. Terwijl hij zijn droom waarmaakt achtervolgen de nachtmerries uit de oorlog hem meedogenloos…

Een verhaal over de pijn van het verlies van kameraden, de verschrikkingen van het luchtgevecht en de hel in de loopgraven. Maar ook over de stress die de herinneringen aan dit alles met zich meebrengen en de onmacht om hierover te praten.
+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
220
Uitgeverij
GVMedia, Stichting
Eerste editie
05 maart 2021
Laatste editie
01 november 2021
ISBN
9789055993611 , 9789055993642


Boekinformatie wijzigenReacties op: Gebroken Vleugels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken