Geen genade

Geen genade is het zenuwslopende vijfde deel van de Jack Reacher Cases, geschreven door Dan Ames. Het speelt zich af in de wereld van Lee Childs Jack Reacher.

Privédetective Lauren Pauling wordt door de FBI ingeschakeld om een angstaanjagend mysterie op te lossen: iemand ontvoert en vermoordt vrouwen die slechts één kenmerk gemeen hebben: een verleden met Jack Reacher.

Omdat Pauling zelf ook geen vreemde is van Reacher, zou ze eigenlijk moet onderduiken. Maar daar heeft ze geen boodschap aan. Samen met ex-soldaat van de Special Ops Michael Tallon probeert ze de moordenaar op te sporen en te stoppen voordat hij weer toeslaat.

Wat volgt is een spannend kat-en-muisspel tussen de twee privédetectives, de fbi, en de moordenaar…

‘Wat een wilde rit! Nam me compleet mee op sleeptouw.’ Edgar genomineerde auteur Craig McDonald

Toon details

Schrijf een recensie

Is Geen genade het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Geen genade