Advertentie

Geen golf te hoog

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Geen golf te hoog van Willem Hooft is het aangrijpende en inspirerende verhaal van een man die zijn dromen nooit opgeeft.
‘Lopen kan ik niet meer, maar vliegen kan ik leren.’ Toen Willem Hooft in 2016 als gevolg van een motorongeluk in een rolstoel belandde, stelde hij zich ten doel toch zijn grote droom, kitesurfen op de golven van Zuid-Afrika, waar te maken. In de revalidatiekliniek begon hij al uit te zoeken hoe hij dat zou kunnen aanpakken. Hij liet een surfboard op maat bouwen, met een zitje erop, en na maanden hard trainen was het eindelijk zover. Twee jaar na zijn ongeluk vloog Willem naar Kaapstad en deed hij wat hij altijd al had willen doen.
In Geen golf te hoog vertelt hij – op een inspirerende en hoopgevende manier, maar zonder zichzelf te sparen – over de lange weg die hij heeft afgelegd. Inmiddels behoort Willem Hooft tot de wereldtop, heeft hij een sponsor en reist hij de hele wereld over voor de goede zaak: anderen motiveren en leren inzien dat je nooit moet stoppen met dromen.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sportbiografieen
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
19 augustus 2021
Laatste editie
19 augustus 2021
ISBN
9789026355806 , 9789026355790


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Geen golf te hoog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.