Advertentie
Geen wolkje aan de lucht

Geen wolkje aan de lucht

0
Rank 8286 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
In Californië, waar de zussen Finola, Zennie en Ali wonen, schijnt de zon altijd. Maar als ze opeens alle drie gedumpt worden, ziet de toekomst er een stuk minder zonnig uit. Al reageren ze allemaal totaal verschillend…
 
Tv-presentatrice Finola wil het liefst wegkruipen onder een dekentje wanneer haar gast, een beeldschone countryzangeres, tijdens een live-uitzending onthult dat ze het doet met háár vent. Ze kan alleen maar bidden dat Nigel snel tot bezinning komt… en terug naar háár!
 
Voor Zennie is het eind van haar relatie niet het eind van de wereld. Dus zegt ze spontaan ja als haar beste vriendin vraagt of ze draagmoeder voor haar wil zijn. Pas later als ze, zwanger en wel, sexy Clark tegen het lijf loopt, begint het haar te dagen dat haar timing nou niet echt denderend is.
 
En Ali’s zelfvertrouwen krijgt een enorme deuk als haar verloofde zijn broer stuurt om te vertellen dat hij toch maar niet wil trouwen. Zijn bróér, nota bene! En wat ze al helemaal niet begrijpt, is dat Daniel na het brengen van deze rampzalige boodschap maar langs blijft komen.
 
Gelukkig hebben ze elkaar om bij uit te huilen, liters chocolate chip-ijs mee te delen… en gewoon zussen voor elkaar te zijn.
 
Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
06 oktober 2020
ISBN
9789402548372
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic