559676
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 32 4 18 3 5 2 2 1 1
VN:

Gefaald

58

Gelezen 64 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 92 Favoriet 7 Recensies 15
Thrillers & Spanning   Topics 0

De dertigjarige Vesper runt met haar ouders een bungalowpark op Texel,wanneer ze de charmante Stijn Daalhuizen en diens puberzoon Nick ontmoet. Na het overlijden van zijn moeder heeft Nick het moeilijk,en dat hij een goede band weet op te bouwen met Vesper is voor Stijn meer dan belangrijk. Door de jaren heen is het voornamelijk Vesper die zich bezighoudt met Nick, Stijn is druk met zijn groeiende bedrijf. Ondanks de zorg en aandacht van Vesper, ontwikkelt Nick zich tot een problematische achttienjarige. Hij wordt van school gestuurd en zijn leven bestaat uit drugs, foute vrienden en feesten. Net wanneer hij Vesper beterschap heeft beloofd, dient zich een klus aan die hij niet kan laten liggen. Die nacht loopt het compleet uit de hand en de gevolgen voor het hele gezin zijn vanaf dat moment niet meer te overzien. Stijn en Vesper krijgen te maken met een groep levensgevaarlijke criminelen die nietsontziend hun leven binnendringen. Het drama is compleet wanneer Vesper wordt herkend door een van hen. Haar verleden komt bovendrijven en dat blijkt heel anders te zijn dan Stijn en Nick hadden verwacht. Weten Stijn en Vesper Nick te beschermen? Lukt het hen om elkaar te vertrouwen? Pas wanneer ze denken dat de rust is wedergekeerd ontvouwt zich een afschuwelijk scenario, dat alle relaties op scherp zet.

ELLEN LINA werd in 1983 geboren in Arnhem. Na 3 jaar op Curaçao gewoond te hebben, woont ze sinds 2016 weer in Huissen (Gelderland)

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
374
Uitgeverij
Ellessy Crime
Eerste editie
15 oktober 2018
Laatste editie
24 december 2018
ISBN
9789086603664 , 9789464491005


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (15)

Keuze van de redactie
Merel Kuitert Boekverkoper

De stille dreiging van de onderwereld

door: Merel Kuitert

Ellen Lina werd geboren in Arnhem, heeft een tijdje in Curacao gewoond en woont sinds 2016 weer in Nederland. Eerder schreef ze al 5 boeken, waaronder Sky en Koningslaan, maar Gefaald is haar eerste thriller. Is Lina een thrillerschrijver in de dop, of heeft ze met dit boek toch Gefaald?

Het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gefaald

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.