Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Geheim geweld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 8 2 2 1 2

Geheim geweld

16

Gelezen 23 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

In Geheim geweld doorbreekt de Pakistaans-Nederlandse Hameeda Lakho voorgoed het taboe dat op kindermishandeling rust. Ze schrijft open en indringend over de pijnlijke gevolgen van een gewelddadige, liefdeloze jeugd, en de invloed die dat heeft op de rest van je leven. Om te overleven moest zij als kind haar gevoel uitschakelen en onzichtbaar zijn, maar als volwassene moest ze opnieuw leren leven en liefhebben. Geheim Geweld is een ontroerende getuigenis van een sterke vrouw en haar wil om te overleven. Hameeda Lakho wil met dit boek de aandacht vestigen op de wereldwijde slachtoffers van kindermishandeling, zodat hun stem gehoord wordt. Met passie, inzicht en moed beschrijft ze haar zoektocht naar zichzelf en laat ze zien dat er onder alle omstandigheden hoop is. Onlangs richtte zij de Stichting Geheim Geweld op, voor lotgenoten die hier herkenning en bevestiging kunnen vinden.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Vertaalde literaire roman, novelle
Waargebeurde verhalen
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
24 november 2005
Laatste editie
07 oktober 2011
ISBN
9789069747125 , 9789069749778 , 9789089901064


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geheim geweld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.