Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Gekkie de gekko
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 5 3 4 2 0 1 0

Gekkie de gekko

14

Gelezen 15 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 3
Junior   Topics 0

'Gekkie de gekko' is een tropische kleurexplosie in een prentenboek! Bestsellerduo Rachel Bright en Jim Field hebben hun sporen dubbel en dwars verdiend met geliefde kinderboeken als 'De leeuw in de muis', 'Twee vechtende eekhoorntjes', 'De walvis wilde meer', 'Laat maar los, Koala' en 'Wolfje wil naar huis'. Elk prentenboek dat Bright en Field samen maken is een fabelachtig feestje vol kleur en muzikaal rijm. En ook dit verhaal heeft een subtiele boodschap: je krijgt wat je geeft.

Gekkie de gekko wil niets liever dan een wereldster zijn. Op zijn exotische eiland houdt hij elke dag een grote Gekkie-show. Op een dag zijn de dieren het zat, maar Gekkie weigert te geloven dat hij geen ster is. Dan gaat hij liever weg! Hij vindt een grote kloof om in alle rust zijn lied te kwelen. Maar wat is dat voor afschuwelijk geluid dat daar terugkaatst?

+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
19 oktober 2022
Laatste editie
19 oktober 2022
ISBN
9789025777012


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gekkie de gekko

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.