Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Geloof niet alles wat je denkt
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 8 3 4 2 0 1 0

Geloof niet alles wat je denkt

23

Gelezen 23 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 65 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 2 Newsroom 1 Spots 1   Topics 0

De boeddhistische monnik Björn Natthiko Lindeblad vertelt in zijn boek hoe hij zijn goede baan in het bedrijfsleven besluit op te zeggen en 17 jaar in de boeddhistische leer gaat in kloosters in Thailand, Groot-Brittannië en Zwitserland. Hij keert terug naar Zweden als Björn 'Natthiko' Lindeblad (dat letterlijk betekent 'hij die steeds wijzer wordt') maar heeft grote moeite om zich weer aan het dagelijks leven in Zweden aan te passen. Net als hij zijn balans tussen de oosterse wijsheid en het westerse leven heeft gevonden, wordt hij getroffen door de ziekte ALS.

Op een nuchtere manier deelt hij de lessen die hij geleerd heeft en hoe hij omgaat met zijn diagnose. Björn is ervan overtuigd dat liefde het belangrijkste in het leven is. 'Geloof niet alles wat je denkt' is een van de meest waardevolle lessen. 'Het enige dat we met pen in onze agenda kunnen zetten, is dat we doodgaan. De rest kan met potlood ingevuld worden.' Prachtig en ontroerend, maar nooit verdrietig. Na het lezen van dit boek ben je een ander mens.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
08 juni 2021
Laatste editie
08 juni 2021
ISBN
9789000378159 , 9789000378166


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geloof niet alles wat je denkt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken