Advertentie

Gerarda en het erfgoedfeest

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Erfgoed is alles wat de mensen koesteren en willen doorgeven aan hun kinderen en kleinkinderen. In dit prentenboek neemt reuzin Gerarda je mee op ontdekking door de Vlaamse Ardennen en leer je het erfgoed van de streek kennen. Gerarda is al meer dan honderd jaar oud! Vandaag gaat ze naar het grote erfgoedfeest, samen met al het andere erfgoed uit de streek. Er ontstaat een heuse stoet. Gerarda en haar vrienden twijfelen: zien de mensen ons nog graag? Zullen we wel blijven bestaan?

Alain Verster studeerde Gra?sch ontwerp aan het KASK in Gent. Hij werkt deeltijds als leerkracht Beeld en daarnaast illustreert hij kinderboeken. Zijn eindproject op school resulteerde in zijn eerste prentenboek ‘De duif die niet kon duiken’. Alain heeft zich een techniek eigen gemaakt waarbij hij afbeeldingen met papiertape, potlood en verf bewerkt tot gelaagde beeldruimtes. Humor en nostalgie gaan hand in hand.

+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (>6 jaar)
Aantal pagina’s
34
Uitgeverij
Skribis - Nevelland Graphics
Eerste editie
09 juli 2021
Laatste editie
09 juli 2021
ISBN
9789463969666


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Gerarda en het erfgoedfeest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken