Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
640b67db4dc43664a377e9b9_VOORKANT_ElenaDanaan
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Geschenk van de sterren

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Geschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen. Welwillende buitenaardsen kwamen haar te hulp en brachten haar weer veilig thuis. Danaan beschrijft de directe contacten die zij vanaf dat moment door de jaren heen met ufo's en bezoekers van andere werelden heeft. In dit boek, voorzien van haar eigen illustraties, beschrijft zij maar liefst 110 verschillende buitenaardse rassen die nauw betrokken zijn bij onze planeet. Daarnaast geeft het boek gedetailleerde informatie over buitenaardse groepen en allianties die actief zijn in ons zonnestelsel, inclusief een kaart van de hemel met de locaties van hun talloze thuisplaneten. Zij beantwoordt vragen over de herkomst van ufo's en de motieven van hun bemanningen, met als belangrijkste doel hun hoopvolle berichten voor de toekomst van de mensheid met ons te delen.

Elena Danaan, geboren in Frankrijk, studeerde af aan de Academie voor Schone Kunsten in Parijs en voltooide een opleiding Archeologie aan de École du Louvre. Ze werkte twintig jaar van haar leven als archeologe, waaronder acht jaar in Egypte (o.a. in Karnak, Luxor, Caïro en de Vallei der Koningen) voordat ze terugkeerde naar Frankrijk waar ze werd aangesteld aan de Universiteit van Toulouse. Op dit moment is zij voltijds bezig met het informeren van de wereld over buitenaards contact.

+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
276
Uitgeverij
Obelisk Boeken
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789464610819 , 9789464610802


Boekinformatie wijzigenReacties op: Geschenk van de sterren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.