Gestolen tijd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 6 3 6 2 0 1 0

Gestolen tijd

17

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 1 Recensies 5
Literatuur & Romans Artikelen 1 Spots 1   Topics 0
Bertie, de hoofdpersoon in Gestolen tijd, is net bevallen van haar tweede kindje. Ze zou op een roze wolk moeten zitten, maar in plaats daarvan zakt ze weg in een postnatale depressie. Ten einde raad neemt ze een overdosis pillen en ze wordt acuut in het ziekenhuis opgenomen. Aan haar ziekenhuisbed maakt vriendin Lotte haar het verwijt dat Bertie niet genóég pillen heeft ingenomen. Wat is dit ineens? Lotte was toch altijd zo lief en behulpzaam? Langzaam maar zeker dringt de ware aard van deze vriendin tot Bertie door. Maar niemand gelooft haar.

José Vriens heeft veel romans op haar naam staan, waaronder Verblind en Chinagirl. Ze is bestuurslid van het Valentijngenootschap voor promotie van het romantische boek.
+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
12 mei 2015
Laatste editie
15 mei 2015
ISBN
9789401904940 , 9789401904933


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Geen roze wolk, maar een diep gat...

door: Janneke Elderbroek 1 like

In Gestolen tijd is Bertie net bevallen van haar tweede kind. Maar in plaats van zichzelf op een roze wolk terug te vinden, stort ze in een diep gat. Ze wil alleen maar slapen en zich zo min mogelijk met haar kinderen bemoeien. Al snel wordt er een postnatale depressie bij Bertie geconstateerd. Ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gestolen tijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken