Advertentie
Gevangen in hartstocht

Gevangen in hartstocht

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Aan de hartstochtelijke omhelzing van deze casanova's valt niet te ontsnappen...

(1) WILLOOS IN ZIJN ARMEN - Miranda Lee
Sharni heeft zichzelf niet meer in de hand. Wat bezielt haar toch? Ach, ze is op vakantie, dus wat geeft het dat ze zich overgeeft aan het zinnelijke genot dat Adrian Palmer haar schenkt? Of het moet zijn dat ze de sexy architect pas één dag kent - en dat hij sprekend lijkt op de enige man van wie ze ooit heeft gehouden...

(2) VERRASSING MET VALENTIJN - Anne McAllister
Sara's leven is drastisch veranderd na haar hartstochtelijke nacht met Flynn, de graaf van Dunmorey. Wanneer hij zes jaar later terugkeert om zijn plicht als graaf te vervullen en ontdekt dat hij een zoon heeft, eist hij dat Sara met hem trouwt. Maar wil hij uit liefde met haar trouwen of wil hij alleen een wettelijke erfgenaam?

(3) GEVANGEN IN VERLEIDING - Jacqueline Baird
Amber is diepbedroefd als blijkt dat Lucas Karadines, haar knappe Griekse minnaar, niet met háár trouwt, maar met een Griekse. Hoewel ze niet gelooft dat hij niet om haar geeft, laat ze hem gaan. Vijf jaar later doet Lucas, die dan weer alleen is, haar alsnog een aanzoek. Nu is Amber echter op haar hoede. Verbergt hij iets voor haar?

Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
08 januari 2019
ISBN
9789402538687
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic