Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Go here instead
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Go here instead

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

100 verrassende alternatieven voor de bekendste toeristische bestemmingen

Ontsnap aan de drukte en ontdek de minder bekende, maar net zo mooie, toeristische bestemmingen. Go here instead staat vol met geweldige plekken buiten de gebaande paden. Net zo mooi, maar véél minder drukbezocht.

Het boek barst van de prachtige fotografie en bevat een aantal van de bekendste bezienswaardigheden en bestemmingen ter wereld – van overbezochte nationale parken tot overvolle musea – en onthult meer dan 100 fascinerende alternatieven. De Grand Canyon staat op vele bucketlists, maar wat dacht je ervan om in plaats daarvan de spectaculaire Fish River in Namibië te bezoeken? Hoewel de Japanse kersenbloesem prachtig is, is de seizoensgebonden bloei van hortensia’s op de Azoren net zo mooi. En het Colosseum in Rome wordt druk bezocht, maar de arena van Nîmes is ook een fotogeniek plaatje.

Met deskundig advies en praktische tips, opent Go here instead je ogen voor een schat aan nieuwe en duurzamere reisideeën. Het boek is ingedeeld op reistype, dus of je nu een kunstcriticus in de dop bent of een outdooravonturier, Go here instead heeft een alternatief avontuur voor je.

+


Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Unieboek|Het Spectrum
Eerste editie
21 november 2022
Laatste editie
30 november 2022
ISBN
9789000385799


Boekinformatie wijzigenReacties op: Go here instead

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken